O nas

Blagovna znamka NaturaVita predstavlja inovativnost in predanost k zdravemu življenjskemu slogu, s poudarkom na ponudbi uravnoteženih prehrambenih izdelkov.

Leta Izkušenj za Vaše Zdravje

NaturaVita ponuja raznolik asortiman prehrambenih izdelkov, oblikovanih, da zadovoljijo različne prehranske potrebe in preference. Naša ponudba vključuje zdrave prigrizke, superživila, naravne napitke, bio otroško hrano, kosmiče in rižev zdrob. Ti izdelki so prilagojeni različnim prehranskim potrebam in preferencam, vključno z možnostmi za vegane, vegetarijance in tiste z alergijami ali intolerancami na določenaživila.

Trajnostni Pristop

NaturaVita daje velik pomen trajnosti in okoljski odgovornosti. Naše prakse odražajo zavezanost zmanjšanju okoljskega odtisa, od izbire dobaviteljev do embalaže in distribucije. Naša embalaža je okolju prijazna in bio razgradljiva, zagotavljamo pa tudi, da so naši izdelki pridelani na način, ki spoštuje okolje.

Zdravje in Dobro Počutje

Osrednji del našega poslanstva je spodbujanje zdravja in dobrega počutja. Zato aktivno sodelujemo z nutricionisti in zdravstvenimi strokovnjaki pri razvoju naših izdelkov, da zagotovimo, da so naši izdelki ne samo okusni, ampak tudi hranljivi in koristni za zdravje.

Partnerstva in Sodelovanje

Verjamemo v moč sodelovanja. Zato aktivno iščemo partnerstva z organizacijami, ki delijo naše vrednote zdravja, dobro počutja in trajnosti. Skupaj delamo na promociji zdravega načina življenja in trajnostnih praks.